Brobygning Mellem AI og Private og Offentlige Organisationer

Elevaide udspringer af en dyb fascination for, hvordan AI kan revolutionere måden, vi arbejder på, og skabe positive forandringer – især inden for det private erhvervsliv og uddannelsesområdet. Elevaides kerneopgave er at hjælpe virksomheder og offentlige institutioner med at komme i gang med AI.

Vi tilbyder nuanceret rådgivning indenfor AI – der kan udmønte sig i en robust AI-Roadmap, hvor vi er med hele vejen fra udvikling af AI-Roadmap til implementering. Udover udvikling af AI-Roadmap tilbyder vi interaktive workshops og skræddersyede masterclasses inden for områder som f.eks. ledelse, marketing, salg og HR. Masterclasses spænder fra generel, men praktisk, introduktion til AI til praktisk træning i f.eks. ChatGPT-4o (forskellige niveauer).

Elevaide blev grundlagt af Søren Mohr, der er den primære konsulent. Når en opgave kræver specialistviden, eller der er for mange opgaver, er et netværk af talentfulde AI-personligheder klar til at assistere. Sørens baggrund strækker sig over kommerciel og strategisk forretnings- og marketingledelse inden for telekommunikation (Tele2, TDC), fitness (Fitness World/PureGym og Fitness dk/SATS), og til AI Lead hos Nestlé Nordic

Hvorfor Vælge Os

I sin rolle som AI Lead hos Nestlé Nordic udvikler Søren løbende AI-strategien for Norden – og afholder talrige oplæg og workshops om AI. Hans praktiske tilgang inkluderer træning i ChatGPT, udarbejdelse af playbooks og afholdelse af Masterclasses, hvilket ruster kolleger hos Nestlé til at integrere AI i deres daglige arbejde.

Sørens særlige kompetence ligger i at afmystificere AI’s teknologiske side og oversætte det til håndgribelige fordele, som kan forstås af høj og lav. Idet han erkender, at AI-landskabet ofte diskuteres på et højt niveau eller antages forstået, fokuserer Søren på at gøre AI tilgængelig og handlingsorienteret. Han guider teams og individer, fra nybegyndere til erfarne fagfolk, om hvordan man kommer i gang og avancerer med AI og sikrer, at fordelene er håndgribelige og effektivt kan implementeres på tværs af forskellige forretningsfunktioner.

01

Kommerciel

En kommerciel del, der tilbyder AI rådgivning til virksomheder. Alt lige fra udvikling af et AI-Roadmap til Workshops og Masterclasses.

02

Non-profit

En non-profit del, der tilbyder at hjælpe udvalgte institutioner og organisationer med at komme i gang med kunstig intelligens. Lige nu er vi hos Elevaide særligt fokuseret på at bidrage til en konstruktiv og ansvarlig implementering af kunstig intelligens inden for uddannelsesområdet.

AI-Adoption

Som virksomhed har I måske allerede været til et event omkring AI – eller måske har I endda haft et inspirationsoplæg i jeres virksomhed. Sikkert er det, at I har hørt om AI, men måske har I det som de fleste virksomheder – I er usikre på, hvordan I skal gribe det an, hvor skal I starte? Er det IT-afdelingen, som skal have ansvaret? Kan vi klare det selv eller skal vi hyre en eller flere eksterne konsulenter? Kan Microsoft Copilot dække vores behov? Eller skal vi vælge ChatGPT-4o? Er det sikkert, at benytte AI?

Hos Elevaide har vi udviklet et AI Adoption Framework, som gennem fire trin sikrer en ansvarlig implementering af AI – lige fra introduktion til AI og til den praktiske implementering. Vi er med hele vejen og sikrer, at alle i virksomheden bliver sat godt ind i de udvalgte AI løsninger.

Processen kan være på virksomhedsniveau, afhængig af størrelsen på virksomheden, eller på afdelingsniveau.

De fire trin ser således ud:

INTRODUKTION

Her giver vi en indgående introduktion til AI og den forventede impact på jeres virksomhed og branche. Vi giver et indblik i bredden af AI-muligheder samt dykker ned i udvalgte værktøjer. Vi kommer også omkring sikkerhed og guidelines. Endelig gennemgår vi de fire trin i AI Adoption Frameworket.

ANALYSE

Vores første skridt er at forstå jeres virksomheds nuværende situation og AI-parathed. Dette inkluderer en analyse af jeres eksisterende forretningsprocesser og organisatoriske kapacitet. Vi identificerer muligheder for AI-integration og vurderer de nødvendige ressourcer og kompetencer, der skal til for at realisere disse muligheder.

AI-ROADMAP

Med en solid forståelse for jeres virksomheds potentiale og behov formulerer vi en AI-strategi, som udmønter sig i et AI-Roadmap. Her vil bl.a indgå strategiske prioriteter, valgte AI værktøjer, budget og træning.

IMPLEMENTERING

Implementeringsfasen er, hvor jeres AI Roadmap omsættes til handling. Vi arbejder tæt sammen med jer og sikrer en ansvarlig integration af de udvalgte AI-løsninger. Dette omfatter teknisk opsætning, træning i guidelines og i valgte AI-værktøjer.

Partnerskab og rådgivning

AI Adoption tager tid - og er en stor “change management” opgave - dels kræver det en ændring i måden I arbejder på og samtidig en omstillingsparathed da der hele tiden kommer nye værktøjer og nye funktioner til. Hos Elevaide holder vi os dagligt opdateret inden for AI Adoption og AI-værktøjer og kan således hjælpe og rådgive jer løbende.

Item 1
Item 2
Item 3
Item 4
Item 6

Vores kunder tror på os

HER ER, HVAD DE SIGER