Book 30 Minutter Gratis AI-Møde

Er du i tvivl om din virksomheds behov og, hvor jeres AI-rejse bør starte, kan du booke et gratis 30 minutters online-møde her, hvor vi kan blive klogere på jeres virksomhed og guide i, hvordan vi ser jeres AI-rejse.

Du kan også give en kort beskrivelse af din virksomhed og hvad du er nysgerrig på ift. AI og vi ringer dig efterfølgende op – udfyld formularen her!

Hvorfor vælge os

I sin løbende rolle som AI Lead hos Nestlé Nordic udvikler Søren aktivt AI-strategien for Norden og gennemfører adskillige inspirationssessioner og workshops om AI. Hans praktiske tilgang inkluderer træning i ChatGPT, udformning af spillebøger og afholdelse af masterclasses, løbende at udstyre kolleger hos Nestlé og videre til aktivt at integrere AI i deres daglige drift.

Sørens særlige kompetence ligger i at afmystificere AI’s teknologiske side og omsætte den til praktiske, virkelige forretningsmæssige fordele. I erkendelse af, at AI-landskabet ofte diskuteres på et højt niveau eller påtaget forståelse, fokuserer Søren på at gøre AI tilgængelig og handlebar. Han udmærker sig i at vejlede teams og enkeltpersoner, fra nybegyndere til erfarne fagfolk, om, hvordan man kommer i gang og avancerer med AI, og sikrer, at fordelene er håndgribelige og effektivt implementeret på tværs af forskellige forretningsfunktioner.

01

Kommerciel filial

En kommerciel filial, som tilbyder strategiske og operationelle konsulentydelser til virksomheder. Alt fra udvikling af en AI-strategi til operationel træning i udvalgte AI-værktøjer.

02

Non-profit filial

En non-profit afdeling, som tilbyder at hjælpe udvalgte institutioner og organisationer i gang med AI. Lige nu er vi hos Elevaide særligt fokuserede på at bidrage til en konstruktiv og ansvarlig adoption af AI i uddannelsessystemet.

Item 1
Item 2
Item 3
Item 4
Item 6

Vores kunder tror på os

HER ER, HVAD DE SIGER